Bilgi-Ver Email Abonelik:

Bilgi-Ver

Blog Reklamı

10 Ekim 2012 Çarşamba

Erkekler Ayrılık Sonrası Neler Yaşar?

Kadın ve erkek ilişkilerinde ayrılıklardan sonra hep kadının acı çektiği düşünülür. Fakat kadınlar kadar erkeklerde acı çeker. Erkekler, kadınlar kadar duygularını dışa vuramadıkları için ayrılıklardan acı çekmediklerini bile düşünülebilir...
Ayrılığı ilk gününde erkekler ayrıldıklarına inanmak istemezler. Ayrılığın şokunu yaşarlar ve ayrıldıkları kadınının geri geleceğini ya da arayacağını beklerler.


Ayrılığın ilk haftasında ise arkadaş çevrelerinin olayı sormaları bilgi almak istemeleri ile ayrılık acısı yaşamaya başlarlar. Kanka tesellileri ve sevgilisi olan arkadaşlar bu ayrılık acısını iyice körükler. Bekar ya da çıktığı olmayan arkadaşlarla gece gezmeleri başlar, alkol alımı artar.



Ayrılığın üzerinden iki hafta geçtikten sonra ayrılık acısı iyici erkeğin içini kemirmeye başlar. Erkek evinde yalnız olmak ister. Eski yaşanmışlıklar, hatıralar akla gelir. Fotoğraflara bakar ve "Ben nerede yanlış yaptım?" gibi pişmanlık sözleri mırıldanır. Ağlamalar, sızlamalar, hönkürmeler hatta uykusuzluklar baş gösterir. Kişisel bakıma pek özen gösterilmez. Terk edilmenin verdiği acıdan, yaşanan stresten ötürü bazı erkeklerde saç dökülmesi görülür.



Ayrılık bir aya ulaştığında erkeklerin bekarlığına alışmaya çalıştığı dönemdir. Cinsel hayatta sertleşme sorunu yaşamaz fakat mastürbasyon yaparken eski sevgilisi aklındadır. Etrafındaki bekar erkekler arkadaşları çoğalır. Bazı erkekler kendisini dans, müzik, resim gibi uğraşlara verir. Arkadaşları arasında çay, kahve, sinema partileri yapmaya başlar. Erkeğin yalnız kalmaya dayanamadığı huysuz ve aksi olduğu bir dönemdir.



Erkeklerdeki ayrılık acısı 2 ay kadar sonra son bulmaya başlar. Yeni bir sevgili ile eski aşk acısı dindirilmeye çalışılır. Fakat büyük bir ayrılık yaşayan bir erkeğin için yeni bir sevgili bulması ve yaşanmışlıklarını unutmaya çalışması oldukça zor olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Katkıda bulunanlar