Bilgi-Ver Email Abonelik:

Bilgi-Ver

Blog Reklamı

10 Ekim 2012 Çarşamba

Castle House Gökdeleni Kendi Elektriğini Üretiyor!


Castle House, iki binayı kapsıyor. 43 katlı ve yerden 147 metre yüksekliğinde ve tepesinde 9 metre çapında üç rüzgar türbini bulunan bir bina ile bu yapıya bitişik 5 katlı bir pavilion binası...

Yeşil gökdelenler her yerde yükselmeye başladı. Yeşil özellikleri ve rüzgar türbinleri, 20 katın üstündeki herhangi bir kule için akıllı bir enerji seçeneği gibi görünüyor. Hamiltons of London tarafından tasarlanan, oturmaya ayrılmış, yeni bir kule olan ve Londra'nın güneyindeki Elephant and Castle'da bulunan Castle House, kendisini bir çevre makinesi olarak tanıtmıyor aynı zamanda, bir dizi rüzgar türbini ve bir ısı ve güç teçhizatıyla kendi elektriğini kendisi üretecek. 

Castle House, iki binayı kapsıyor. 43 katlı ve yerden 147 metre yüksekliğinde ve tepesinde 9 metre çapında üç rüzgar türbini bulunan bir bina ile bu yapıya bitişik 5 katlı bir pavilion binası.

Castle House tamamlandığında, 310 daireye ve zemin seviyesinde dükkan birimlerine sahip olacak. İngiliz Ecohomes onay sisteminden "mükemmel" bir not alması hedefleniyor. Bu konseptin, ardındaki büyük boyuttaki bir şehir gökdeleninin kendi başına bu kadar enerji miktarı üretebilecek olması fikrini çok sevdik. Rüzgar gücünün muhteşem bir potansiyele sahip olmasına rağmen, bunun yoğun bir şehir alanında nasıl işleyeceğini ve tasarımın enine boyuna herhangi bir taviz verip vermeyeceğini merak ediyoruz. Ne olursa olsun öneri umut vaadedici. Bu projeyle ilgili size bilgiler vermeye devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Katkıda bulunanlar